Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Järjestöt

viu.toimitus@media.fi

Järjestöpalstailmoitukset netissä www.vihdinuutiset.fi

Jokainen järjestöpalstailmoitus pyritään julkaisemaan kahdesti, toimitus tiivistää ilmoituksia tarvittaessa.

Järjestöpalstailmoitukset on toimitettava Vihdin Uutisille keskiviikon lehteen viimeistään tiistaina klo 10 ja viikonvaihteen lehteen viimeistään torstaina klo 10.

Nummelan Martat. Koska koronarajoitukset jatkuvat, emme vieläkään voi pitää normaalia martttailtaa. Teemme sen sijaan taas sauva-/kävelyretken ma 11.1. Tällä kertaa lähtö jo klo 16 torilta. Siitä jatkamme harjulle kävelytietä pitkin aina Hiidenrantaan saakka. Jatkamme rinnakkaistietä Rustaan saakka ja sieltä takaisin torille. Matkaa kertyy n. 4,5 km. Matkalla kerrotaan kuulumisista ja toiveista.

Tervalammen Martat. Kokoonnumme etäyhteydellämme tiistaina 12.1. klo 18.30 afrikkalaisen ruuan kurssille. Esite "Annos Afrikkaa" on jaettu viime viikolla. Mimosa tulee ilmoittamaan reseptit, joita valmistamme kukin omassa keittiössä. WhatsApp-ryhmämme kautta voimme myös lähetellä kuvia ja tietoja totuttuun tapaan. Tule kokeilemaan Afrikan makuja talven keskellä.

Vihdin Reumayhdistys. Vuosi vaihtui, mutta ainakaan heti ei päästä vesijumppaan. Seuratkaa kunnan tiedotuksia, milloin uimahalli avataan. Torstain lämminvesijumppa jatkuu, kun rajoitukset hellittävät.

OmaisOiva. OmaisOhjaamo on toistaiseksi suljettu. Neuvontaa ja ohjausta annamme puhelimitse, sähköpostilla ja chatissa. Oivahetkeen voit varata ajan. Seuraa ilmoitteluamme. OmaisOiva-ohjaaja Pirjo Mäkinen 040 5800442, Minna Mäenpää 040 1892121, Katja Sandholm 044 9867187. Toiminta on Hiiden Omaishoitajat ry:n hallinnoimaa ja sitä rahoittaa Sosiaali- ja Terveysjärjestöjen (STEA) avustuskeskus Veikkauksen tuella. Osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä eikä omaishoidon sopimusta kunnan, kaupungin kanssa.

Nummelan Kilta. Tammikuun kuukausikokous 13.1. on peruttu. Hallitus kokoontuu 11.1. klo 18 etäkokouksena.

ViaDia. Senioritalo on suljettu ja ovet avautuvat pandemiatilanteen salliessa. Voit soittaa senioriluuriin, ikäihmisten omaan keskustelupuhelimeen arkisin klo 10-14 puh. 0503632156. Palveluohjaus- ja asioimisapuvaraukset samasta puh.numerosta. Palvelut ovat maksuttomia. Tilauksesta leivonnaisia edullisesti! Seuraa meitä: www.viadia.fi/lansi-uusimaa ja Facebook: ViaDia Senioritalo/Nummela

Hopeaniemen adv. seurakunnan sapattijumalanpalvelukset jatkuvat toistaiseksi kotikokouksina kiristyneitten koronarajoitusten takia. Lisätietoja Kari Heikkinen 044 0383130.

Viadia Länsi-Uusimaa. Keskikuja 2, Nummela. EU-kassien jako Nummelassa, ViaDia-torin (Keskikuja 2, Nummela, ent. Manna-Kirppis) etupihalla, joka kuukauden toinen keskiviikko. Seuraava jako keskiviikkona, 13.1. klo 11-12. Hävikkiruokajako Kirppiksen takapihalla viikolla 1: pe klo 10:00. Viikosta 2 lähtien jako jatkuu normaaliin tapaan ma, ke ja pe klo 10:00.

Vihdin Vaeltajat. Suunniteltu lapinmatka Hettaan 10.-17.4. on peruttu. Vallitsevan koronaepidemian vuoksi ja koska lähtijöitä oli liian vähän.

Hiiden Omaishoitajat. Omaishoidon neuvonta ma-to klo 9-15 puh 020 7806599 Kysymyksiin vastaavat Omaishoitajaliiton työntekijät. Puhelun hinta on lankaverkosta 8,35 snt/min ja matkapuhelinverkosta 8,35 snt/puhelu+ 22,32 snt/min Kysy omaishoidosta -chat ma, ti, to ja pe klo 9-12, ke klo 15-18 Chattiin vastaavat Omaishoitajaliiton ja sen jäsenyhdistysten työntekijät. Omaishoidon vertaischat ke klo 10-12. Chatiin vastaavat Omaishoitajaliiton jäsenyhdistysten koulutetut vapaaehtoiset.

Nummelan Eläkkeensaajat. Harrastekerhot tauolla koronapandemian tuomien rajoitteiden vuoksi. Seuraa ilmoitteluamme, myös uudet kotisivumme tarjoaa ajankohtaista asiaa: nummela.elakkeensaajat.fi, tiedustelut Hanna 050 3200 492.

Vihdin Vanhusten Tuki. Koronapandemian vuoksi yhdistyksen toiminta on tauolla.

Kirkonkylän sauvakävelyryhmä. Lähdemme maanantaisin klo 10 vanhan kirjaston edestä noin tunnin lenkille.

Vihdin Sydänyhdistys. Sydän tekee hyvää. Puhelinneuvonta 050-5133212 (pvm/mpm) Etelä-Suomen Sydänpiiri arkisin klo 9-11. Sydänliiton alueellisten sydänpiirien puhelinneuvonta palvelee kaikkia sydänsairaita ja heidän läheisiään. Soita, kun haluat poikkeusajan tietoa tai vertaistukea. Olemme sinua varten.

AA. Haluatko lopettaa juomisen? AA voi auttaa. www.aa.fi, auttava puhelin palvelee numerossa 09-750200 klo 9-21.

Marttojen astiavuokraamo. Vihdin Martat vuokraa 200 henkilön astiastoa. Tiedustelut ja vuokraukset puh: 040 528 1613 tai eilajarmo@gmail.com. Hinnasto ja astialuettelo: www.vihdinmartat@marttayhdistys.fi