Startti keskiviikkona 29.4. – Vihti Live -kulttuuriklubit tuovat paikalliset taiteilijat olohuoneisiin

Kirkkoniemen koulu muotoutuu vihtiläisten kulttuurikeskukseksi. Vihti Live-kulttuuriklubit alkavat puolentoista viikon kuluttua. ARKISTOKUVA/Vesa Valtonen

Koronavirusepidemian aikaansaama poikkeustila on eristänyt ihmiset koteihinsa, sulkenut yrityksiä ja ajanut kokoontumisrajoituksien myötä varsinkin kulttuurialan ammattilaiset, sekä taiteilijat ahtaalle.

Vihdin kulttuuripalvelut ja vihtiläiset media- ja kulttuurialan yritykset Joenrinne Films, PA-Rakki ja Kulttuurituotanto MeloDrama yhteistyössä paikallisten taiteilijoiden kanssa eivät aio kuitenkaan jäädä aloilleen makaamaan, vaan starttaavat suorat lähetykset Kirkkoniemen tulevan kulttuurikeskuksen lavalta 29. huhtikuuta klo 20.

Tällöin lavalle astelee kovaa nousua valtakunnallisesti tekevä nummelalaislähtöinen rap-artisti MELO.

Vihti Live -kulttuuriklubit tuovat huhtikuun lopulta lähtien joka keskiviikko vihtiläisten taiteilijoiden esityksiä, eri kohderyhmät ja taiteenlajit huomioiden, ilmaiseksi kuntalaisten olohuoneisiin aina kesäkuun loppuun asti.

Tulevia esiintyjiä varmistuu kaiken aikaa ja esiintyjistä tiedotetaan tarkemmin heti kun tulevien viikkojen ohjelma vahvistuu.

Musiikin ja muiden taiteenlajien esitysten lisäksi Vihti Live -klubeilla ja sen ulkopuolella tullaan näkemään ja kokemaan paikallisten taiteilijoiden haastatteluja, sekä Vihdin kunnankirjaston ja Vihdin Museon tuottamia sisältöjä eri ikäryhmille ja mm. materiaalia koulujen etäopetuksen tueksi.

Vihti Live ideoitiin paikallisten kulttuurialan yrittäjien ja esiintyvien taiteilijoiden tukemiseksi vaikeissa poikkeusoloissa, sekä tarjoamaan apua ja sisältöjä kunnan eri palvelujen tueksi.

– Vihti Live haluaa luoda laadukkaat ja näyttävät puitteet vihtiläisille taiteilijoille näyttää osaamisensa ja viihdyttää kuntalaisia, järjestäjät hehmuttavat tiedotteessa.

Vihtiläiset voivat halutessaan tukea Vihti Live -tapahtumia, paikallisia kulttuuritoimijoita ja kunnan kulttuurielämän kehittämistä ostamalla Vihti Live -keikkapaidan, joka on tuotettu yhteistyössä vihtiläisen Powerpainon kanssa.

Keikkapaidat tulevat myyntiin keskiviikkona 29.4. klo 9 Tiketin verkkopalvelussa osoitteessa www.tiketti.fi.

Vihti live -kulttuuriklubeille pääsee surffaamalla osoitteeseen: www.vihti.fi/live tai tai digitv:n välityksellä vihdin youtube -kanavalta hakusanalla ”vihdin kunta”:

https://www.youtube.com/channel/UCASG7dcDyebRyQfechXunAw

Lisää: melo@spotify: https://spoti.fi/2xtJlzQ

melo@instagram: https://www.instagram.com/meloplease

melo@spotify: https://bit.ly/2wJ3Acl

Kommentoi