Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hiidenveden Zontakerhon kevätnäytös lähestyy: Muotia ja hyvinvointia

Hiidenveden Zontakerhon keväinen hyväntekeväisyystapahtuma on jo perinteeksi muodostunut kevään airut.

Tänä vuonna kerho järjestää 6.4. täysin uudistuneen muoti- ja hyvinvointitapahtuman Nummelassa Luksian auditoriossa. Paikalliset ja lähialueiden yrittäjät esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan muotinäytöksessä ja toripöydillä.

Näytöksessä on mukana myös Jukka Rintalan suunnittelemia juhlavaatteita.

Aikaisempina vuosina muotinäytöksessä on keskitytty naisten muotiin, mutta tänä vuonna esitellään lisäksi miesten, nuorten ja tyttöjen vaatteita. Uutena teemana tänä vuonna on hyvinvointi ja mukana onkin useita hyvinvointiyrittäjiä.

Näytöksen aikana teemme muutaman aikahypyn.

Vaatteiden lisäksi kenkämallistot, asusteet, korut, laukut sekä silmä- ja aurinkolasit näkyvät muotinäytöksessä ja myyntitorilla. Mallien kampaukset ja meikit ovat perinteiseen tapaan peräisin paikallisilta kampaajilta ja meikkaajilta, jotka näin omalta osaltaan osallistuvat hyväntekeväisyystapahtumaan.

– Muotinäytöksessä nähdään myös pluskoon muotia sekä ekologisia vaatteita. Malleina näemme tänä vuonna Zontakerhon upeiden ja rohkeiden naisten ja Zontina-tyttöjen lisäksi myös miehiä, kertoo tapahtuman koordinaattorina toimiva Heli Pekki Hiidenveden Zontakerhosta.

– Näytöksen aikana teemme muutaman aikahypyn menneisyyteen Zonta-100 juhlavuoden kunniaksi esittelemällä naisten pukeutumista 100 vuotta sitten,

– Tapahtumasta voi nauttia koko perhe, jatkaa Pekki

Muoti- ja hyvinvointitapahtuma järjestetään lauantaina 6.4.19 Luksian auditoriossa, Ojakkalantie 2, Nummela. Ovet muoti- ja hyvinvointitorille aukeavat jo klo 14.30, ja muotinäytös alkaa klo 16.

Ennen näytöstä on hyvää aikaa tutustua yrittäjien toripöytiin ja vaikka mittauttaa silmänpaineensa maksutta. Muotinäytöksen väliajalla voi jatkaa ostoksia ja tutustumista yrittäjiin ja heidän tarjontaansa kahvittelun lomassa.

Kahvilasta vastaa tänä vuonna Tuusan Tupa tarjoamalla erilaisia tunnelmaan sopivia herkkuja. Kahvila on avoinna ennen muotinäytöksen alkua ja väliajalla.

Loppuhuipennuksena muoti- ja hyvinvointitapahtumassa on tänäkin vuonna arpajaiset. Yrittäjien lahjoittamat palkinnot ovat suuresti ilahduttaneet voittajia aikaisempina vuosina.

Tuotepalkintojen lisäksi on arpajaisvoittoina runsaasti lahjakortteja, joilla monet hyvinvointiyrittäjät ovat halunneet tukea toimintaa. Kahvilaa ja arpajaisia varten on hyvä varata mukaan käteistä rahaa.

Tapahtuman liput (15 euroa/kpl) ovat ennakkoon myynnissä: Citymarket, Nummela – infopiste sekä Nummelan kirjakauppa. Lippuja voi ostaa myös ovelta ennen tilaisuuden alkua.

Päivi Lempinen