Paikoista on käytössä noin neljäsosa – Vihdin Kino aloittaa näytökset perjantaina 3.7.

- Teatterin paikoista on turvallisuuden takia käytössä perjantaista alkaen noin neljäsosa, vinkkaa Vihdin Kinon Merja Leino. ARKISTOKUVA/Annukka Vakkuri

Vesa Valtonen

Elokuvateatterit saivat avata ovensa kesäkuun alussa. Tuolloin näytökset alkoivat noin 40 teatterissa. Toiminta on lähtenyt Suomessa rauhallisesti liikkeelle.

– Ongelmia ei ole ollut. Koronatilanne Suomessa ja Vihdissä on pysynyt pitkään hyvänä ja tartuntojen määrät alhaisina, joten aloitamme Vihdin Kinossa näytökset perjantaina 3.7., kertoo Merja Leino.

Näytökset alkavat perjantaina siitä, mihin maaliskuussa jäätiin eli Tuukka Temosen Aika jonka sain -elokuvalla.

Ohjelmistossa on ensimmäisellä viikolla lisäksi lastenelokuva Samsam sekä huippunäyttelijöitä vilisevä gangsteritarina The Gentlemen.

– Turvavälien varmistamiseksi salin 182 paikasta on käytössä noin neljäsosa. Liput kannattaakin ostaa etukäteen nettikaupasta, josta pystyy ostamaan myös herkkuliput.

Kaikkien 15.3.-30.12. vanhenevien sarja- lahja- ja herkkulippujen voimassaoloaikaa on jatkettu vuoden loppuun.

– Vaikka moni Hollywood-elokuvan ensi-ilta on siirtynyt, ensi-iltoja on kuitenkin paljon tarjolla, Merja Leino taustoittaa.

– Vihdin Kino näyttää monipuolista ohjelmistoa korona-aikanakin ja nyt kannattaakin lähteä katsomaan hienoja elokuvia väljässä ympäristössä.

Kommentoi