Ulos laulamaan: ”Ihan pihalla!” -yhteislaulutilaisuus Nummelassa

Yhteislaulutilaisuus järjestetään Nummelan seurakuntakeskuksen pihassa. ARKISTOKUVA/Maija-Liisa Nyman

Korona-aikana on itse kukin monasti saattanut todeta olevansa aivan pihalla. Jatkuvasti päivittyneet määräykset ja ohjeistukset ovat sekoittaneet ja rajoittaneet elämää. Yhteisiä kokoontumisia moni on varmasti ehtinyt kaivatakin, samoin yhteisiä laulutuokioita.

Keskiviikkona 22.7. Vihdin seurakunta järjestää Nummelan seurakuntakeskuksen pihalla klo 18 alkaen yhteislaulutilaisuuden ”Ihan pihalla!”. Tilaisuudessa lauletaan tuttuja kansanlauluja ja muita kesäaikaan sopivia lauluja.

Yhteislaulutilaisuus pidetään ulkona, sateen sattuessa tilaisuus perutaan ja se siirtyy pidettäväksi seuraavan viikon keskiviikkona samaan aikaan. Tilaisuuden aikana voi istua kirkkopihan muurilla, ja halutessaan osallistuja voi ottaa mukaan oman retkituolinsa. Auton penkillä istuenkin voi tilaisuuteen osallistua.

Nimen mukaisesti tapahtumassa ollaan ulkotiloissa laulamassa. Sopiva säänmukainen pukeutuminen on siis välttämätön ja auttaa tarkenemaan helteessä tai tuulessa.

Tilaisuudessa on laulattamassa seurakunnan kanttori Ulla Eho-Saario yhdessä Timo Saarion kanssa. Säestykset hoidetaan komeasti haitarilla, joten lupsakka tilaisuus on luvassa. Iloisesta tunnelmasta huolimatta ei toki unohdeta turvavälejä.

Kommentoi