Naistenmessut siirtyy vuodella – lionsladyt yhdistävät pian myyjät ja asiakkaat uudella kanavalla

Neljän naisen messutiimi rakentaa myyjille ja asiakkaille kohtaamispaikkaa verkkoon. Vasemmalta Rauni Nuppola, Terttu Huuhka, Päivi Nikander ja Kirsti Jokiranta. Lions Club Vihti/Hiidenvesi

Kirsti Jokiranta

Monin tavoin poikkeuksellinen vuosi 2020 on kääntynyt jo viimeiselle kolmannekselleen. Vuosi on merkinnyt useimmille luopumista monesta totutusta. Myös hyväntekeväisyystyö on kohdannut uudet haasteet.

Myös Naistenmessujen järjestäjille Lions Club Vihti/Hiidenvesi Ladyille ja leijonaveljille yhteistyökumppaneineen tämä vuosi on muutosten vuosi.

Perinteiset Naistenmessut siirtyy: tapahtuma järjestetään seuraavan kerran joulukuussa 2021.

Uusi kanava messumyyjien avuksi on kuitenkin tulossa. Se avautuu jo marraskuun alussa.

Naistenmessujen toteutukselle pohdittiin useanlaisia vaihtoehtoja.

Messutiimin vetäjä Terttu Huuhka kertoo, että Naistenmessujen vastuutiimi toteutti yli sadalle Naistenmessujen myyjälle kyselyn, jonka tarkoituksena oli saada selville myyjien mielipiteitä messujen toteutuksen eri vaihtoehdoista.

– Kyselyn tuloksena saimme tietää, että valtaosa myyjistä osallistuisi messuille vain, mikäli ne voidaan pitää sisätiloissa.

– Covid19-pandemian vuoksi ei ole mahdollista toteuttaa Naistenmessuja vastuullisesti aikaisempien vuosien tapaan. Näin ollen Naistenmessut siirretään seuraavaan vuoteen myyjien, asiakkaiden, yhteistyökumppanien ja muiden toimijoiden turvallisuuden varmistamiseksi, vahvistaa Lady toiminnan vetäjä Rauni Nuppola.

Messujen vastuutiimi ei ole kuitenkaan jäänyt odottelemaan seuraavaa vuotta, vaan ryhtyi jo kesän loppupuolella kehittelemään uusia mahdollisuuksia tukea myyjiä Naistenmessujen verkkosivujen avulla.

Digitaalinen messualusta avataan marraskuun ensimmäisenä päivänä.

Tämä toimii myyjille kanavana myynnin edistämiseen ja asiakkaille se antaa mahdollisuuden löytää suosikkimyyjänsä ja saada etsimänsä tuotteet tänäkin vuonna.

– Tämä on Ladyjen ilmaiseksi tarjoama palvelu myyjille ja asiakkaille, jotka uskollisesti vuodesta toiseen ovat tulleet messuille tekemään hyvää. Lions-aatteen ydinsanoma, ”Me palvelemme!” toteutuu jälleen upeasti, tällä kerralla digiajan hengessä, järjestäjät iloitsevat.

Tietoa Naistenmessujen verkkopalvelusta on verkkosivuilla www.naistenmessut.fi

Tietoa on tarjolla myös Naistenmessujen Facebook-sivuilla https://www.facebook.com/nummelannaistenmessut/ sekä Instagramissa.

– Tänä vuonna toimimme näin, mutta pian tehdään taas perinteiset, onnistuneet Naistenmessut.

LC Vihti/Hiidenveden kalenterisarja jatkuu tänäkin vuonna. Vuoden 2021 kalenteri ”Kylätalot” esittelee nimensä mukaisesti Vihdin upeita työväen- ja seurataloja.

Uuden kalenterin tekeminen on nyt loppusuoralla ja se valmistuu lokakuun aikana.

Hankkimalla kalenterin on jokaisella mahdollista tukea hyväntekeväisyystyötä tilanteessa, jossa tapahtumatoiminta on jouduttu laittamaan tauolle.

Seurat ja järjestöt voivat ottaa kalenteria myyntiin ja saada jokaisesta myydystä kalenterista kolmen euron korvauksen.

– Tämä on hyvä tapa kartuttaa kassaa seurojenkin rahoituksen ollessa tiukoilla.

Kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä Pertti Huuhkaan, pertti@pertinkuva.fi, 0500469517.

Kommentoi