YK:n päivän konsertti – Sarastus-yhtye esiintyy Nummelan seurakuntakeskuksessa

YK:n rauhan ja oikeudenmukaisuuden päivänä lauantaina 24.10. klo 17 alkaen on Nummelan seurakuntakeskuksen kirkkosalissa Sarastus-yhtyeen konsertti.

Sarastus-yhtyeen muusikot ovat Kristiina Olanto (laulu), Harri Taittonen (piano) ja Jorma Tapio (saksofoni, bassoklarinetti, huilu, bassohuilu, puuhuilu ja perkussiot).

Sarastus on saanut paljon positiivista palautetta konserteistaan. Yhtyeen ohjelmisto koostuu muun muassa eri maiden kansanlauluista, afroamerikkalaisista spirituaaleista, keskiaikaisista ortodoksi- ja katolilaislauluista, jazzillisista kappaleista, balladeista, rytmillisistä kappaleista, instrumentaaleista sekä improvisoiduista äänimaisemista.

Säveltäjäniminä ovat esimerkiksi Duke Ellington, Charles Ives, Charles Mingus, Edward Vesala, Hector Villa-Lobos, Oskar Merikanto ja Heikki Sarmanto.

Yhtyeen instrumentaatio on mielenkiintoinen ja monipuolinen, sisältää muun muassa puhallinsoittimia saksofonista erilaisiin huiluihin.

Muusikoiden vapaa improvisaatio luo kiinnostavia jännitteitä yhtyeen musiikkiin.

Yhtyeen korkeatasoista muusikkoutta, herkän intuitiivista yhteissoittoa, improvisaatiota sekä intensiivisiä, omaperäisiä tulkintoja kappaleista on kiitelty.

Laulukielenä Sarastuksella on muun muassa suomi, ruotsi, englanti, karjala, kreikka, latina.

Yhtyeen cd ”Sarastus” ilmestyi 2013 ja sai paljon kiitettäviä arvioita lehdistössä.

Yhtye on esiintynyt ympäri Suomea kymmenissä kirkoissa sekä festivaaleilla, esimerkiksi Keravan jazzfestivaaleilla ja Kalottijazzissa.

Lisää infoa on yhtyeen kotisivuilla www.sarastus.weebly.com

Konserttiin 24.10. klo 17 on vapaa pääsy. Vapaaehtoinen kolehti Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastoon. Saliin voidaan ottaa turvavälein 70 henkilöä, maskisuositus.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat