Vihdin kunta laittoi jumppaa joulukalenteriin – "Pilkahdus valoa ja piristystä meille kaikille"

Vihdin kunnan elinvoimajohtaja Petra Ståhl. .

Vihdin kunnan liikuntapalvelut kannustaa tänä jouluna liikkumaan ja huolehtimaan omasta hyvinvoinnista liikunnallisen joulukalenterin avulla.

Kunnan YouTube-kanavalla julkaistaan joka päivä 1. joulukuuta alkaen noin puolen tunnin pituinen, jouluinen jumppavideo.

Linkki joulukalenteriin on kunnan kotisivuilla osoitteessa www.vihti.fi

– Kiristyneiden koronarajoitusten myötä halusimme tarjota vihtiläisille toisenlaisen tavan osallistua ohjattuun liikuntaan. Tuotimme siksi videosarjan, jonka parissa joulutunnelmaa voi herätellä jumpaten, kertoo työnjohdollinen liikunnanohjaaja Pekka Leinonen kunnan liikuntapalveluista.

– Videoilla käydään läpi liikesarjoja, jotka sopivat kaiken kuntoisille ja ikäisille, ja liikkeistä voi valita halutessaan helpomman tai vaativamman vaihtoehdon. Mukana on myös koko perheen jumppia, joissa liikkua voi yhdessä lasten kanssa, Leinonen jatkaa.

Videoita voi katsoa kätevimmin älypuhelimessa tai -televisiossa YouTube-applikaation kautta menemällä Vihdin kunnan YouTube-kanavalle.

Suora linkki videolistaan löytyy 1. joulukuuta alkaen myös Vihdin kunnan kotisivuilta.

– Liikunnallinen joulukalenteri on lahjamme aktiivisille vihtiläisille, ja tuo toivottavasti pilkahduksen valoa ja piristystä meidän kaikkien olohuoneisiin tänä kovin harmaana vuodenaikana. Mikä parasta, joulukalenterijumppaan voi osallistua turvallisesti kotona nyt koronarajoitteiden vallitessa, sanoo elinvoimajohtaja Petra Ståhl.

Kommentoi