"Huikea määrä!" – Joulupuu-keräykseen annettiin ennätysmäärä lahjoja

Vihdin Nuorkauppakamarin Joonas Kairajärvi ja Juhani Lahdelma siirsivät Joulupuu-keräykseen annettuja lahjoja pakettiautoista Karviaisen tiloihin maanantaina. Maija-Liisa Nyman

Maija-Liisa Nyman

Joulupuu-keräyksessä lahjoitettiin Vihdin ja Karkkilan alueella kaikkiaan yhteensä 1131 joululahjaa lapsille ja nuorille, jotka muuten olisivat saattaneet jäädä ilman pakettia.

– Huikea määrä! Ylitti odotukset ihan täysin, projektipäällikkö Juhani Lahdelma Vihdin Nuorkauppakamarista kiittelee. Hän kertoo, että lahjamäärä on keräyksen ennätys.

Vihdin Nuorkauppakamarin perinteinen Joulupuu-keräys päättyi sunnuntaina. Heti maanantaina kaksi pakettiautollista lahjoja toimitettiin Perusturvakuntayhtymä Karviaiselle. Karviaisen perheiden sosiaalipalveluissa työskentelevä toimistosihteeri Paula Kanervo kertoo, että lahjat lajitellaan iän mukaan ja työntekijät vievät lahjat asiakasperheilleen tämän ja ensi viikon aikana.

– Kiva, että työntekijät saavat toimittaa eteenpäin joulumieltä. Pienikin apu on iso juttu, Kanervo sanoo.

Lahjan tarvitsevia lapsia oli tänä vuonna piirun alle 400: Karviainen kartoitti etukäteen tarpeen ja listasi 395 lahjan tarvitsijaa. Eniten tarvittiin – ja saatiin – kaikkein pienimpien lasten lahjoja.

Karviaisen toimistosihteeri Paula Kanervo kertoo lahjoja vietävän lapsille tämän ja ensi viikon aikana.

Säkkikaupalla lahjoja, tonnikaupalla joulumieltä

Kommentoi