"Kaikenlaiset naiset ovat tervetulleita" – Vihdin uimahallilla järjestetään naisten oma Hyvinvointi-ilta

Maija-Liisa Nyman

– Naiset pääsevät nauttimaan. Tulossa on naisille hyvä, virkistävä ilta, liikunnanohjaaja Tuija Saari sanoo. Hän puhuu ensi maanantaina uimahallilla järjestettävästä naisten Hyvinvointi-illasta.

Naistenpäivän kunniaksi järjestettävä tapahtuma on vastine syksyiselle miesten illalle. Nyt illan ohjelma on suunniteltu kiinnostamaan monipuolisesti erilaisia naisia.

– Ohjelmassa on kaikkea sellaista, joka minulle itselleni tuo hyvinvointia.

Illan ohjatut tunnit käynnistyvät kello 18 rasvanpoltto ja agva super -tunneilla. Valinnanvara jatkuu kello 19 naurujoogalla ja kello 19.30 allaslaviksella. Rentoutus-tunti on luvassa kello 20 ja vesibic varttia myöhemmin.

Vesibic, allaslavis ja Nummelan koululla järjestettävä rasvanpoltto kuuluvat liikuntapalveluiden kauden viikko-ohjelmaan, mutta kolme muuta ovat uusia kokeiluita. Saari kertoo, että hän itse ohjaa näitä uutuustunteja ja että osa näistä on tulossa syksyllä kausiohjelmaan.

– Agva superissa juostaan altaassa eri tyyleillä ja päädyissä on välineitä, joilla tehdään tehokkaita lihaskuntoharjoituksia.

– Naurujoogassa tarvitaan heittäytymistä, Saari kertoo ja lupaa, että heittäytymisen palkinnoksi on luvassa hyvää mieltä ja energiaa: – Naurujooga on tosi tervehdyttävää. Kun nauraa, keho tuottaa endorfiineja. Monet vaikeat asiat pehmenevät nauraessa.

Ohjattujen tuntien lisäksi iltaan kuuluu yhteistyökumppaneiden järjestämää ohjelmaa: Vihdin Sydänyhdistys tekee verenpaineen ja kolesterolin mittauksia, Kauneushoitola Teija Liljalta saa esimerkiksi ripsien ja kulmien kestovärjäystä, Hiusateljee tekee muun muassa pikakampauksia. Paikalla on myös kaksi hierojaa.

– Hierojalle kannattaa varata etukäteen oma 10 minuutin aika uimahallin kassalta, Saari vinkkaa ja neuvoo myös varaamaan palveluita varten mukaan käteistä.

Tunneille ja uimaan illan aikana pääsee viidellä eurolla.

– Uimaankin tosiaan pääsee, mutta vain naiset ja vain yli 18-vuotiaat, Saari sanoo. – Tämä ilta on naisille. Kaikenikäiset ja kaikenlaiset naiset ovat tervetulleita.

Naisten Hyvinvointi-ilta ma 9.3.2020 klo 17-21 Vihdin uimahallissa. Ohjatuille tunneille on rajattu osallistujamäärä. Ilmoittautumiset 4.3. mennessä osoitteessa www.vihti.fi/ilmoittautumiset, tämän jälkeen paikkoja voi kysellä uimahallin kassalta, puh. 09 42583179.

Aiheeseen liittyvää

  1. "Miehet saavat ihan omaa aikaa" – Uimahallilla järjestetään miesten Hyvinvointi-ilta 19.11.2019 10:15

Kommentoi