"Avaamme täysiverisen ruoan verkkokaupan" – Nummelan Citymarketiin uusi palvelu

Maija-Liisa Nyman

Nummelan K-Citymarketin kauppias Antti-Jussi Kivi kertoo, että ruoan verkkokaupasta on tullut kymmeniä kyselyitä päivittäin. Palvelu onkin ollut kauppiaalla harkinnassa jo aiemmin – mutta koronatilanne sai kiirehtimään verkkokaupan avaamista.

– Nyt meille avataan keskiviikkona täysiverinen ruoan verkkokauppa, joka on jo käytössä ja hyväksi havaittu monissa Citymarketeissa ja K-Supermarketeissa, Kivi sanoo. Kyseinen palvelu oli käytössä Kivenkin edellisessä kaupassa, Hämeenlinnan Citymarketissa.

Verkkokauppa toimii osoitteessa www.k-ruoka.fi/kauppa. Tätä kautta ruoka on mahdollista tilata joko kaupalta noudettuna tai kotiin kuljetettuna. Noutopiste tulee Papulintien puoleiselle lastauslaiturille, johon tulee myös kyltitys ja toimintaohjeistus.

– Käytännössä siinä ei tarvitse edes autosta nousta, koska ostokset ja keräysmaksu maksetaan verkossa tilausta tehdessä.

Kuljetukset kattavat laajalti lähialuetta Otalampea, Veikkolaa, Siuntion keskustaa, Muijalaa ja Ventelää myöten. Kuljetusten hoitamisesta Kivi on tehnyt sopimuksen Vihdin Taksien kanssa.

– Ajatus tässä on ollut paikallisuuden tukeminen, Kivi kertoo.

Verkkokaupan kuljetukset ja noudot pyörivät arkipäivinä. Pääsiäispyhinä ruokaa ei toimiteta ja Kivi sanookin, että arkeen päästään verkkokaupassa kiinni pääsiäisen jälkeisenä tiistaina.

Kauppias on varma siitä, että palvelulle on tarvetta. Hän kertoo, että monessa ruoan verkkokaupassa ovat tilausajat nyt olleet hyvinkin pitkiä. Ensimmäiset viikot Nummelan Citymarketissa näyttävät, kuinka suurta suosio lähiseudulla on ja tarvitseeko verkkokaupan hoitamiseen saada lisää työvoimaa.

– Kysynnän mukaan kasvatetaan kapasiteettia. Tämä on meille uutta ja opettelemme tätä tekemään pikaisella aikataululla. Toivomme siis ihmisiltä alkuun ymmärrystä, Kivi sanoo.

Kommentoi