Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Miksi reseptien uusiminen takkuaa Karviaisessa?

Luin 29.5. ilmestyneestä Luoteis-Uusimaasta Karviaisen kertoneen, että "Reseptien uusimisessa Omakannan ja apteekkien kautta ollut häiriö saatiin korjattua huhtikuussa."

Uusin reseptin Omakannassa ja lähetin Karviaiseen. Takuu on uusia resepti kahdeksassa arkipäivässä, lukee Karviaisen sivuilla. Sain kahdeksantena päivänä viestin ”ota yhteyttä terveydenhuoltoon”, ja siis bumerangina. Tietäen jonot menin Mehiläiseen. Uusittiin heti ja ihmeteltiin, mikähän juttu tämä on. Maksoi 60 euroa. Apteekissa kysyin asiasta ja farmaseutti kertoi, että Karviaisessa on pitkät jonot ja moni muukin on saanut saman automaattivastauksen. Robotit hoitaa. Olisi ollut edes viestissä, että tee uusimispyyntö uusiksi. Näin siis Karviainen kiertää 8 vuorokauden takuuta!

Samana päivänä oli telkkari auki ja Pippahan se siellä oli kisaamassa Stadi vastaan lande -joukkueessa. Olisi nyt purkamassa jonoa, mutta tietysti kivampaa päästä hömppäohjelmaan telkkariin. Näyttää vaan typerältä, kun johtava lääkäri on milloin missäkin kissanristiäisissä kuvattavana, mutta työhommat takkuaa.

Pistää kyllä vihaksi.

Tapani Pohjonen

Nummela