Lukijalta | Kiitos luottamuksesta äänestäjille!

Haluan omastani ja myös muiden hyvinvointialueen valtuustoon valittujen ehdokkaiden puolesta tuoda nöyrimmät kiitokseni siitä tuesta ja kannatuksesta jonka äänestäjät ovat antaneet äänestämällä paikallisia ehdokkaita. Siten me pystymme tasapainottamaan tulevan valtuuston näkökulmaa myös maakunnan asioihin. Uudella hyvinvointialueella tavoitteena ei ole Espoon ja muiden kuntien vastakkainasettelu vaan tuoda esiin niitä hyviä käytäntöjä ja ideoita mitä eri kunnissa on havaittu toimiviksi ja saada siten hyvä leviämään - täältä Espooseen ja Espoosta muualle - niin että kaikki hyötyisivät ja voisivat paremmin. Tasapuolisuus, oikeudenmukaisuus, oikea-aikaisuus koko väestön suhteen tulee olla kaikissa päätöksissä ensisijaista.

Äänestäjät ovat myös osoittaneet, että he haluavat päättäjiksi niitä, joille toimintaympäristö on tuttu jokapäiväisen työn kautta.

Nyt sitten kääritään hihat ja alkaa työ resurssien ja tarpeiden yhteensovittamisessa. Muutamaan vuoteen tuskin mikään isosti muuttuu ruohonjuuritasolla, mutta toivottavasti pian elämme paremmin toimivien palvelujen äärellä.

Vielä kerran kiitos luottamuksesta.

Ari Mönttinen KD, Lohja

Etusivulla nyt

Luetuimmat