Lukijalta | Joulua odotellessa

Muistamme kaikki viime joulun. Silloinkin valmistauduimme jouluun, joka useimmille on vuoden merkittävin ja odotetuin juhla. Mutta kuinka kävikään? Koronarajoitukset astuivat voimaan kieltäen kaikki kokoontumiset, vierailut ja juhlat. Ravintolat, elokuvateatterit, teatterit sulkivat ovensa. Oltiin peloissaan tartunnoista, koska rokotukset eivät olleet vielä käytössä. Monet tapahtumat siirrettiin seuraavaan vuoteen. Suomi sulkeutui.

Nyt elämme tuota seuraavaa vuotta odottaen ja valmistautuen jouluun. Samalla kuitenkin kuunnellaan huolestuneina koronauutisia ja varoituksia mahdollisista tartunnoista. Onneksi rokotukset ovat käynnissä, ja kolmatta rokotusta jo annetaan. Huolestuneisuuden rinnalla on toiveikkuutta. Ehkä tänä vuonna voimme riemurinnoin käydä juhlaan läheisten ja ystävien kanssa. Tämä ilo näkyy jo jouluvalmisteluissa, joita kaikkialla Vihdissä tehdään.

Jouluvalot ovat jo syttyneet Nummelassa ja Vihdin kirkonkylässä. Tämä viikonloppu, adventtiviikonloppu, on Vihdissä täynnä monenlaisia tapahtumia. Liikkeet niin Nummelassa kuin Kirkonkylässäkin tekevät parhaansa palvellakseen meitä vihtiläisiä.

Tapahtumista tarkempia tietoja löytyy kunnan nettisivuilta. Aktiiviset kylämme järjestävät lisäksi omia tapahtumiaan, joista tietoa saa kylien omilta sivuilta.

Paljon on siis aihetta iloon ja kiitollisuuteen. Kaikki tapahtumat ovat hyvän yhteistyön tulosta, jolla pyritään tuottamaan hyvää toinen toisillemme. Käyttämällä oman kuntamme palveluja tuemme yrittäjiämme, jotka panevat parastaan meidän hyväksemme. Ostamalla eri yhdistysten tuotteita tuemme heidän työtään, joka useimmissa tapauksissa kohdistuu oman kuntamme lapsiin, nuoriin tai vanhuksiin.

Muistakaamme vielä käydä rokotuksissa, pidetään maskit ja turvavälit sekä huolehditaan käsihygieniasta, jotta saamme kaikille hyvän ja turvallisen joulun.

Käyttämällä oman kuntamme palveluja tuemme yrittäjiämme, jotka panevat parastaan meidän hyväksemme.

Etusivulla nyt

Luetuimmat