Tuumittua Tarja Omenainen: Pitkä porkkana Jokikunnalla

Tarja Omenainen

Kuinka pitkä mielestäsi on porkkana keskimäärin?

Tätä kysyttiin, kun vastasin työpuhelimeen. Kakistellen arvelin keskimitan olevan noin 20 senttiä. Samaan aikaan mietin onko kyseessä pilasoitto.

Ei ollut. Kyseessä oli varsin mukava soitto. Puhelimessa kerrottiin, että Jokikunnalla porkkana oli kasvanut 82 senttiä pitkäksi. Kuva jokikuntalaisesta pitkästä porkkanasta julkaistiin Luoteis-Uusimaassa Lukijan kuva -otsikon alta.

Yksi mieleen painunut soitto tuli vanhemmalta naishenkilöltä, jonka talo oli jäänyt mottiin Porintien siltatöissä Vihdin kirkonkylän kohdalla. Soittaja on asunut talossa 65 vuotta. Pihaan oli päässyt aikaisemmin suoraan Porintieltä. Sitten rakennettiin kiertotie, jota Kela-taksit eivät löydä. Kirjoitin aiheesta ihmisläheisen artikkelin, joka julkaistiin myös Länsi-Uusimaa -lehdessä.

Toivottavasti linja vihtiläisten ja toimituksen välillä pysyy jatkossakin kuumana ja puhelinlangat laulaa. Paikkakunnan ihmiset ovat lehden suola. Olemme Vihdin Uutisissa ja Luoteis-Uusimaassa ihmisiä varten. Suorat yhteydenotot ilahduttavat ja antavat usein aihetta sellaisiin paikallisia asioita käsitteleviin artikkeleihin, jotka jäisivät muuten tekemättä. Artikkelin ollessa riittävän yleisluontoinen se voidaan julkaista myös konsernin muissa lehdissä.

Vihdissä sattuu ja tapahtuu paljon. Niin paljon, ettei toimitus aina ehdi huomioida kaikkea. Siksi toivomme juttuvinkkejä. Juttuvinkkien uutisarvoa ei tarvitse miettiä. Kaikki mikä tapahtuu Vihdissä kiinnostaa paikallislehdistöä. Toimituksessa arvioidaan vinkin sisällön perusteella tehdäänkö artikkeli Vihdin Uutisiin vai Luoteis-Uusimaahan.

Soitelkaa, laittakaa sähköpostia, kirjoittakaa mielipidepalstoille ja lehtien Facebook-sivulle. Nykäiskää hihasta, kun kohdataan niin jutellaan!

Kirjoittaja on Vihdin Uutisten ja Luoteis-Uusimaan toimittaja

Kommentoi