Mielipide: Karviaisen koronarokotuksista

Onneksi Vihtikin on aloittanut nyt rokotukset hieman tehokkaammin.

Rokotukset ovat todella laahanneet paljon jäljessä koko maahan ja Uudenmaan alueeseen vertaillessa.

Lisäksi on tosi harmillista, että Nummelassa asuvien pitää mennä rokotuksiin Vihdin Kirkolle ja Karkkilaan, koska Nummelassa ei ole rokotusaikoja.

Olemme tätä kovasti ihmetelleet. Voisiko asialle tehdä jotain?

Nummelassa on tosi paljon ihmisiä, joilla ei ole omaa autoa käytössä. Osa vanhuksista on joutunut käymään takseilla rokotuksissa Vihdissä ja Karkkilassa.

Kela ei edes korvaa rokotuksista aiheutuvia kustannuksia kuulemma.

Toivomme, että rokotuspisteitä ja rokotuksia tulisi Nummelaan lisää, tiloja kyllä on. Suljetun kirjaston tiloja voisi hyödyntää ja työväentaloa ynnä muita tyhjiä tiloja.

Sitten on kuulunut paljon rokotuksessa käyneiltä, että tosi moni on jättänyt tulematta varatulle ajalleen, vai onko ajanvarauksessa jotain hämminkiä.

Luulisi ainakin olevan joka ajalle tulija. Toivottavasti rokotteita ei ole jäänyt paljon käyttämättä. On edesvastuutonta jättää perumatta aika jos ei aio tulla, koska toiset odottavat kiihkeästi aikaa itselle.

Olisi kiva kuulla mikä on rokotusprosentti Vihdissä ja kuinka paljon on rokotettu Nummelassa ja kuinka paljon Vihdissä kirkolla ja kuinka moni on joutunut menemään rokotukseen kauemmas kuin lähimpään rokotuspisteeseen?

Terveisin

Ikuiset ihmettelijät

Kommentoi