Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Lähitaksi etsii hyväntekijää palkitakseen hänet

Vihdin Uutisissa oli keskiviikkona 20.1.2021 (nro 5) lukijan kiitoskirjoitus Lähitaksilaiselle taksinkuljettajalle otsikolla ”Kaunis kiitos Lähitaksille”.

Olemme etsineet taksinkuljettajaa hienosta teosta, jonka hän kadulla liukastuneelle henkilölle oli tehnyt palkitaksemme hänet.

Kirjoituksen mukaan kyseinen taksinkuljettaja oli havaittuaan kaatuneen pysähtynyt paikalle, auttanut kaatujaa sekä ajanut avustettavan henkilön ilmaiseksi kotiin.

Tästä upeasta teosta haluaisimme nyt taksiyhtiönä palkita esimerkillistä toimintaa näyttäneen kuljettajan, mutta meillä on selvityksistämme huolimatta positiivinen haaste: emme tiedä kuka hän on.

Pyydämmekin: jos tunnistat itsesi tästä kirjoituksesta tai joku varmasti tietää kyseisen hienon teon lähimmäiselleen tehneen taksinkuljettajan, yhteyttä voi ottaa halutessaan, jotta voimme palkita kuljettajan: Lähitaksin viestintäpäällikkö Sakari Lauriala, viestinta@lahitaksi.fi tai puh. 050 433 4230. Kiitos!

Lähitaksi Oy

Sakari Lauriala, viestintäpäällikkö