Lukijalta: Tehdään hyvä teko!

Tänä vuonna 2020 vietämme Koronajoulua. Se tarkoittaa monenlaisia rajoituksia ja jopa perinteisten joulunviettotapojen siirtämistä mahdollisesti ensi vuoteen.

Moni kuitenkin miettii, mistä hankkia joululahjat ja, miten voisi ilahduttaa rakkaitaan, läheisiään ja ystäviään.

Mitäpä, jos tänä vuonna tekisimme asioita toisin! Emme ajelisi autolla oman kuntamme ulkopuolelle, vaan keskittäisimme jouluostoksemme omaan kuntaamme.

Käyttäisimme omien yrittäjiemme ja kauppojemme palveluita ja tuotteita.

Tällä tavalla auttaisimme kuntamme yrittäjiä, säästäisimme bensakuluja, tekisimme ilmastoteon vähentämällä päästöjä ja, jos vielä voisimme kävellen mennä lähikauppaan, saisimme liikuntaa ja raitista ilmaa, mikä voisi parantaa jopa yöuntamme.

Nummelassa ja Kirkonkylässä on monenlaista tarjolla, josta valita. Omat liikkeemme tekevät parhaansa palvellakseen asiakkaitaan.

On syntynyt mielenkiintoisia jouluaiheisia Pop-Up- liikkeitä. Monet tuottajat asettavat tuotteitaan esim. hunajaa, leivonnaisia, käsitöitä jopa oluttakin myyntiin, vaikka perinteiset myyjäiset onkin peruttu koronan takia.

Unicef-kortit ovat monelle perinne ja niitä saa ainakin Vihdin kirkolta. Järjestöillä on omia tuotteita, Lions-klubit myyvät joulukuusia, joiden tuotto menee vihtiläisten lasten ja nuorten hyväksi.

Kauneus-, hyvinvointi- ja kampaamoalan yrittäjät tarjoavat palvelujaan lahjoiksi.

Puhalletaan siis yhteen hiileen, tuetaan yrittäjiämme, autetaan ja pidetään huolta toinen toisistamme niin sanoin kuin teoinkin.

Tästä kaikesta saamme hyvän mielen. Onhan joulu hyvän tahdon, lämmön ja rakkauden juhla.

Vuokko Sivuranta

Kommentoi