Lukijalta: Kirkonkylän puolesta

Kun seuraavan kerran äänestätte kuntavaaleissa, muistakaa miettiä tarkkaan, ketä äänestätte. Nämä äänestäjien äänillä valitut vihtiläisten parasta ajattelevat edustajat parantavat asioitamme lakkauttamalla kohta koko kirkonkylän, joka ammottaa jo lähes tyhjyyttään.

Terveydestämme he eivät paljon välitä. Terveysasema meni jo kauan sitten ja nyt viedään hammashoitokin. Vanhuksen, pienituloiset sekä autottomat eivät kirkolta terveyspalvelua enää kohta saa ollenkaan, eivätkä Vihdin sivukyliltä.

Näillä päättäjillä on ilmeisesti kaikilla auto tai perheessä jopa kaksi, hyvä palkka ja jos hyvin käy, asuvat vielä Nummelassa, niin mikäs siinä. Kaiken kruunuksi käyttävät vielä yksityisiä palveluja, niin tyhjäksi kirkonkylä vaan!

Eihän kaikilla ole yllämainittuja mahdollisuuksia päästä hoitoon heti tarvittaessa.

Lisätkää vaan Nummelan hammashoidon aukioloaikoja – ai niin sekin toimii tosi hyvin kirkolla ja sivukylillä, kun nämä linja-autotkin kulkevat lähes kerran-kaksi päivässä. Että hammashoitoajat ja bussivuorot saa sovitettua yhteen, niin on jo melkein voittanut lotossa.

Onko näillä päättäjillä jo järjestetty kyydit kirkolta ja sivukyliltä Nummelan hammashoitoon niitä tarvitseville, kun palvelu täällä kirkolla loppuu vai onko tarkoitus kävellä jos kykenee? Eikö edes tämä hammashoito saisi olla täällä kirkolla vai onko se säästöä näille päättäjille, kun vihtiläisillä ei kohta tätä menoa ole enää mitä hoitaa kun ei hoitoon pääse ajoissa?

Huoli terveyspalveluista

Kommentoi